LOGO firmy ACSSolution s.r.o

NAŠE ZKUŠENOSTI VA VÁŠ PROSPĚCH

Search
Close this search box.
ACS WEL L701

PŘÍSTUPOVÝ SYSTÉM i PRO VENKOVNÍ POUŽITÍ
ACS-WEL L701

V naší nabídce nyní nově naleznete přístupový systém (PS) určený nejen pro venkovní, ale i vnitřní použití. Chytrý zámek ACS WEL L701 byl navržen tak, aby posunul elektronické řízení přístupu do různých částí budov. Nabízí uživatelsky přívětivé funkce, více způsobů odemykání dveří a bezproblémově se přizpůsobuje všem typům dveří.

Tento přístupový systém je inteligentní, bezpečný, inovativní a jeho instalace je snadná. ACS-WEL L 701 je elektronický systém, zcela nezávislý na zadlabacím zámku. Díky tomu, je možné jej použít i na stávající dveře se zadlabacím zámkem s roztečí 70 mm, 72 mm, 85 mm, nebo 92 mm, bez nutnosti rozsáhlých úprav dveří.

Galerie ACS WEL L701

Pokud hledáte konkrétní přístupové řešení nebo potřebujete poradit ohledně našeho dveřního produktu, kontaktujte nás emailem na office@acssolution.cz nebo telefonicky naše obchodní oddělení na +420 776 784 744.

Součástí naší nabídky jsou odborné služby na profesionální úrovni a to počínaje konsultací, zaměřením a montáží našich produktů až po dodávky komplexních řešení na míru. V případě zájmu Vám rádi zpracujeme odpovídající cenovou nabídku.

ACSsolution logo firmy
Naše zkušenosti ve Váš prospěch